Sportbasisschool Het Startblok Westervoort

Kosten Zonnekinderen

Natuurlijk wilt u ook weten welke kosten kinderopvang met zich mee brengt. De tarieven voor 2020 voor kinderopvang zijn bruto tarieven, uw netto kosten zijn altijd lager. De kosten voor opvang betaalt u niet alleen. Van de overheid krijgt u een groot deel van de kosten terug. Dit is geregeld in de zogenaamde Wet Kinderopvang. De teruggave kunt u als Kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Wilt u een persoonlijk advies? Vul dan geheel vrijblijvend onze offerte op maat in. Wij maken dan zo snel mogelijk een persoonlijk advies voor u.

Tarieven kinderdagopvang
Vanzelfsprekend zijn onze tarieven inclusief eten, drinken, fruit, tussendoortjes en luiers. Ook activiteiten en uitstapjes zijn bij het tarief inbegrepen. Bekijk de actuele tarieven voor het KDV op de site van Zonnekinderen.

Peuteropvang met kinderopvangtoeslag of subsidie
Onze peuteropvang is toegankelijk voor peuters van 2 tot 4 jaar. De financieringsmogelijkheden verschillen echter indien één van beide ouders al dan niet werken of anderszins recht hebben op kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst of recht hebben op een door de gemeente gesubsidieerde plaats. Kijk voor meer informatie op de site van Zonnekinderen.

Tarieven buitenschoolse opvang
Vanzelfsprekend zijn onze tarieven inclusief eten, drinken, fruit en tussendoortjes. Op de lange middagen, vakantiedagen en studiedagen ook inclusief lunch. Ook zijn alle activiteiten en uitstapjes inbegrepen in het tarief. Bekijk de actuele tarieven voor de BSO op de site van Zonnekinderen.

CONTACT

Aanmelden
onderwijs

Aanmelden
opvang