Sportbasisschool Het Startblok Westervoort

Kosten Zonnekinderen

 

Natuurlijk wilt u ook weten welke kosten kinderopvang met zich mee brengt. De tarieven voor 2020 voor kinderopvang zijn bruto tarieven, uw netto kosten zijn altijd lager. De kosten voor opvang betaalt u niet alleen. Van de overheid krijgt u een groot deel van de kosten terug. Dit is geregeld in de zogenaamde Wet Kinderopvang. De teruggave kunt u als Kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Wilt u een persoonlijk advies? Vul dan geheel vrijblijvend onze offerte op maat in. Wij maken dan zo snel mogelijk een persoonlijk advies voor u.

Tarieven kinderdagopvang
Vanzelfsprekend zijn onze tarieven inclusief eten, drinken, fruit, tussendoortjes en luiers. Ook activiteiten en uitstapjes zijn bij het tarief inbegrepen. Bekijk voor uitleg over onze tarieven de Dienstomschrijving KDV 0-4 jaar.

Tarieven_Dagopvang 0-4 2020

Tarieven buitenschoolse opvang
Vanzelfsprekend zijn onze tarieven inclusief eten, drinken, fruit en tussendoortjes. Op de lange middagen, vakantiedagen en studiedagen ook inclusief lunch. Ook zijn alle actviteiten en uitstapjes inbegrepen in het tarief. Bekijk voor uitleg over onze tarieven de Dienstomschrijving BSO 4-13 jaar.

Tarieven_Buitenschoolse opvang 4-13 2020

CONTACT

Aanmelden
onderwijs

Aanmelden
opvang