Sportbasisschool Het Startblok Westervoort

Kosten Zonnekinderen

Natuurlijk wilt u ook weten welke kosten kinderopvang met zich mee brengt. De tarieven voor 2020 voor kinderopvang zijn bruto tarieven, uw netto kosten zijn altijd lager. De kosten voor opvang betaalt u niet alleen. Van de overheid krijgt u een groot deel van de kosten terug. Dit is geregeld in de zogenaamde Wet Kinderopvang. De teruggave kunt u als Kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Wilt u een persoonlijk advies? Vul dan geheel vrijblijvend onze offerte op maat in. Wij maken dan zo snel mogelijk een persoonlijk advies voor u.

Tarieven kinderdagopvang
Vanzelfsprekend zijn onze tarieven inclusief eten, drinken, fruit, tussendoortjes en luiers. Ook activiteiten en uitstapjes zijn bij het tarief inbegrepen. Bekijk voor uitleg over onze tarieven de Dienstomschrijving KDV 0-4 jaar 2021.

 

Tarieven_Dagopvang 0-4 jaar

 

 

 

 

Peuteropvang met kinderopvangtoeslag of subsidie
Onze peuteropvang is toegankelijk voor peuters van 2 tot 4 jaar. De financieringsmogelijkheden verschillen echter indien één van beide ouders al dan niet werken of anderzinds recht hebben op kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst of recht hebben op een door de gemeente gesubsidieerde plaats. Bekijk onderstaand de verschillen en lees meer in de Dienstomschrijving Peuteropvang 2-4 jaar 2021.

Tarieven buitenschoolse opvang
Vanzelfsprekend zijn onze tarieven inclusief eten, drinken, fruit en tussendoortjes. Op de lange middagen, vakantiedagen en studiedagen ook inclusief lunch. Ook zijn alle activiteiten en uitstapjes inbegrepen in het tarief. Bekijk voor uitleg over onze tarieven de Dienstomschrijving BSO 4-12 jaar 2021.

 

 

Tarieven_ Buitenschoolse opvang

CONTACT

Aanmelden
onderwijs

Aanmelden
opvang