Sportbasisschool Het Startblok Westervoort

Buitenschoolse opvang

Op ons Sport IKC biedt Kinderopvang Zonnekinderen in samenwerking met Creon kinderen de buitenschoolse opvang aan. Door in gezamenlijkheid gebruik te maken van alle verschillende faciliteiten ontstaat er een sportief en breed naschools activiteitenaanbod.

Kinderopvang Zonnekinderen

Na schooltijd is er tijd voor ontspanning. Onze buitenschoolse opvang biedt volop mogelijkheden, kinderen moeten hier niets, maar kunnen hier hun eigen keuzes te maken. En keuze hebben zij volop! Dagelijks is er een keuze uit activiteiten op het gebied van Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur en Multimedia. Ook buitenspelen staat hoog in het vaandel. De sport-, cultuur, natuur en multimediacoach bezoeken regelmatig de BSO om uitdagende activiteiten met de kinderen te ondernemen. De VSO en BSO wordt op iedere dag van de week verzorgd door Kinderopvang Zonnekinderen.

Creon

Daarnaast kunnen kinderen op dinsdag en donderdag gebruik maken van de schoolsportvereniging van Creon. Zij bieden per doelgroep verschillende sportactiviteiten aan. Het programma kunt u bekijken door op de onderstaande afbeelding te klikken.

26993412_1799641587004090_2123779858925877954_n

 

Fotoalbums

CONTACT

Aanmelden
onderwijs

Aanmelden
opvang