Sportbasisschool Het Startblok Westervoort

Dagopvang 0-4 jaar

Ons Sport IKC biedt dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een veilige en huiselijke sfeer. De frisse, uitdagend ingerichte groepsruimtes bieden geweldige speel- en ontwikkelmogelijkheden. Uw kind wordt bij ons liefdevol en professioneel opgevangen. De allerjongsten kunnen veilig op ontdekking in de grondbox, terwijl de themahoeken de peuters volop speelmogelijkheden bieden. In de afgesloten buitenruimte kunnen kinderen heerlijk buiten spelen met gras, zand en water. Er is een verticale groep (0 – 4 jaar) en een peutergroep (2 – 4 jaar). Deze groepen grenzen aan elkaar, door de schuifdeuren te openen tussen de groepen kunnen kinderen samen spelen en ontdekken.

Op zowel de dagopvang als op de peutergroep werken wij met het VVE-programma Startblokken. Door middel van spel- en ontwikkelingsmateriaal, buiten spelen, knutselactiviteiten, in de kring zitten, liedjes zingen en spelletjes doen, leren kinderen telkens weer wat nieuws. Peuters bewegen de hele dag door, ze blaken van energie. Op Sport IKC Het Startblok krijgen ze volop gelegenheid deze energie te gebruiken! De sportcoach komt regelmatig langs met leuke en sportieve beweegspelletjes, maar ook de andere coaches bezoeken de peuters om leuke activiteiten met hen te ondernemen.

De opvang is samen met de kleutergroepen gevestigd rondom het Jonge Kind Plein. Er wordt intensief samengewerkt. Ook wordt het verblijf op de peuteropvang gecombineerd met de wendagen in de kleuterklas. Zo verloopt de overgang van peuter naar kleuter soepel. Veel kinderen stromen na de opvang door naar de buitenschoolse opvang van Sport IKC Het Startblok.

Lees meer over de kinderopvang van Zonnekinderen.

 

 

 

 

Fotoalbums

CONTACT

Aanmelden
onderwijs

Aanmelden
opvang