Sportbasisschool Het Startblok Westervoort

Dagopvang baby’s en peuters

Ons Sport IKC biedt dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een veilige en huiselijke sfeer. De frisse, uitdagend ingerichte groepsruimtes bieden geweldige speel- en ontwikkelmogelijkheden. Uw kind wordt bij ons liefdevol en professioneel opgevangen.

De allerjongsten kunnen veilig op ontdekking, terwijl de themahoeken de peuters volop speelmogelijkheden bieden. Er is een eigen, afgescheiden buitenruimte voor het kinderdagverblijf, waar bijvoorbeeld met gras, zand en water kan worden gespeeld. Op zowel de dagopvang als op de peutergroep werken wij met het VVE-programma Startblokken. Door middel van spel- en ontwikkelingsmateriaal, buiten spelen, knutselactiviteiten, in de kring zitten, liedjes zingen en spelletjes doen, leren kinderen telkens weer wat nieuws. Peuters bewegen de hele dag door, ze blaken van energie. Op Sport IKC Het Startblok krijgen ze volop gelegenheid deze energie te gebruiken! De sportcoach komt regelmatig langs met leuke en sportieve beweegspelletjes, maar ook de cultuurcoach en natuurcoach bezoeken de peuters om leuke activiteiten met hen te ondernemen.

De kinderdagopvang is samen met de kleutergroepen gevestigd rondom het Jonge Kind Plein.  Er wordt intensief samengewerkt. Ook wordt het verblijf op de peuteropvang gecombineerd met de wendagen in de kleuterklas. Zo verloopt de overgang van peuter naar kleuter soepel.

 

 

 

 

Fotoalbums

CONTACT

Aanmelden
onderwijs

Aanmelden
opvang