Sportbasisschool Het Startblok Westervoort

Kinderdagopvang breidt uit!

Kinderdagverblijf breidt uit!

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2018-2019 breiden wij ons aanbod op het gebied van kinderdagopvang uit met een groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Dat betekent dat ook de allerjongste kinderen van harte welkom zijn op ons IKC! Zowel de peutergroep als de groep voor 0 tot 4 jarigen wordt gevestigd bij de kleuterklassen aan het nieuw in te richten peuter – kleuterplein. De nieuwe groepsruimte wordt ingericht volgens het nieuwe inrichtingsconcept van Kinderopvang Zonnekinderen. Dit concept houdt onder andere in dat de baby’s spelen in grondboxen in plaats van hoge boxen en dat er speciaal ontwikkeld speelmateriaal is. De nieuwe groep biedt eveneens slaapgelegenheid.

Zonnekinderen biedt naast de peutergroep nu al BSO aan binnen het IKC. Voor de BSO komt meer (multifunctionele) ruimte beschikbaar binnen ons IKC. Het aanbod van activiteiten wordt verder uitgebreid.

Dit betekent dat u voor het gehele aanbod op het gebied van kinderopvang terecht kunt binnen Sport IKC het Startblok. Samen zorgen we voor een ononderbroken doorgaande ontwikkellijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Ga mee op avontuur!

Ons IKC wordt ook voorzien van een natuurlijk ingerichte avonturentuin voor de jongste kinderen. Zand en water zijn volop aanwezig, er kan volop ontdekt en gespeeld worden!

CONTACT

Aanmelden
onderwijs

Aanmelden
opvang